Ingredients per a 12 cupcakes
- Per a la massa: 100 ml d'oli d'oliva, 200 g de sucre morè, 3 ous M, 180 g de farina, 40 g de cacau en pols sense sucre, 1 culleradeta i mitja de llevat, 120 ml de llet semidesnatada, 1 culleradeta d'extracte de vainilla.
- Per a la cobertura: 425 g de sucre glacé bé tamisat, 115 g de mantega, 85 g de cacau en pols sense sucre, 105 ml de llet.
Com fer cupcakes de xocolata
Comencem preparant la massa per als nostres cupcakes de xocolata. Preescalfem el forn a 180 º (160 º si és amb ventilador). Preparem la safata per cupcakes amb 12 càpsules de paper.Tamisem la farina amb el llevat i el cacau en un bol i reservem. Batem l'oli amb el sucre fins que s'integrin i la barreja s'aclareixi.
Afegim els ous, un a un, batent fins que s'incorporin. Afegim la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que s'incorpori. A continuació, afegim la llet, barrejada amb l'extracte de vainilla, i tornem a batre. Afegim l'altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia.
Repartim la barreja en les càpsules, sense omplir més de 2/3. Posem al forn 20-22 minuts o fins que un escuradents surti net. Deixem refredar els cupcakes en el motlle 5 minuts i després els passem a una reixeta, fins que es refredin per complet.
Per fer crema, batem tots els ingredients junts durant, almenys 5 minuts. Decorem el Cupcake amb la màniga pastissera i un filtre d'estrella gran. Tirem la buttercream en el sentit de les agulles del rellotge. Acabem la decoració col · locant la presa de xocolata a sobre.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada